Οι 180 Μοίρες παρουσιάζουν στο Falling Walls Lab στο Βερολίνο

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παρουσιαστεί το μοντέλο μας για την Περιεκτική Εργασία – Απασχόληση στο Falling Walls Lab 2014 στο πλαίσιο του Falling Walls Conference, 8-9 Nοεμβρίου στο Βερολίνο.

Falling Walls Lab 2013 – Highlights from Falling Walls on Vimeo.

Falling Walls Lab 2013 – Highlights from Falling Walls on Vimeo.

To Falling Falls Conference είναι ένα ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο ανθρώπων με προοδευτική σκέψη από 75 χώρες. Διοργανώνεται από το Falling Walls Foundation που είναι εμπνευσμένο από την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Το συνέδριο, όπως και το ίδιο το ίδρυμα, έχει ως στόχο να προσφέρει μια πλατφόρμα για να συνδέσει ανθρώπους, καινοτόμες σκέψεων και δράσεις στους τομείς της βιομηχανίας, της πολιτικής, των μέσων ενημέρωσης, του πολιτισμού αλλά και να εντοπίσει τάσεις και λύσεις σε προκλήσεις παγκόσμιας εμβέλειας.

Επιλέχτηκαμε ανάμεσα σε 1000 συμμετέχοντες και διαγωνίστηκαμε ανάμεσα σε 100 νέους πρωτοπόρους επιστήμονες. Η Κωνσταντίνα Τσοέρερ από την ομάδα μας, θα παρουσίασει το μοντέλο μας για την ενσωμάτωση οικονομικά μη ενεργών ομάδων, ως πρωτοβουλία στον χώρο της εφαρμοσμένης κοινωνικής έρευνας, η μοναδική από την Ελλάδα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *