Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Εκπαίδευση

Η σειρά δράσεων Think Social. Act Business.  ξεκίνησε το περσινό καλοκαίρι και φέτος επεκτείνει την σειρά σεμιναρίων της, υπό την αιγίδα του δικτύου EUNIC.

Το σεμινάριο με θέμα «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Εκπαίδευση» περιλαμβάνει δυο ξεχωριστές ενότητες και θα πραγματοποιηθεί 31 Μαϊού 2013σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αυστρίας της κοινωνικής επιχείρησης 180 Μοίρες και του Loft2work, στον χώρο του Camp, Πλ. Κοτζιά.

«Κοινωνικοί Επιχειρηματίες στην Εκπαίδευση» (11.00–13.00)
Η πρώτη ενότητα, υπό την μορφή διαλόγου και mentoring, απευθύνεται σε κοινωνικούς επιχειρηματίες, εκπρόσωπους ΚοινΣεπ και ερευνητές. Στοχεύει την ανταλλαγή γνώσεων και δημιουργία άτυπου δικτύου μεταξύ τους.

Για να εγγραφείτε στην πρώτη ενότητα παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα δήλωσης συμμετοχής.
Οι διαθέσιμες θέσεις είναι αυστηρά δέκα.

«Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στον Τομέα της Εκπαίδευσης» (17.00–20.00)
Η δεύτερη ενότητα, υπό την μορφή διαδραστικού σεμιναρίου, απευθύνεται σε φοιτητές, κοινωνικούς επιχειρηματίες και εκπρόσωπους Κοινωνικών Επιχειρήσεων/Κοιν.Σ.Eπ/ΜΚΟ/άλλων επιχειρήσεων και φορέων. Στοχεύει την εξοικείωση με την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων που σχετίζονται με την εκπαίδευση, πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Για να εγγραφείτε στην ενότητα παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Εισηγητές
Mag. Philipp Schoeffmann
Ιδρυτής του International Network for Educational Exchange (INEX) και Managing Director του Centre of Expertise του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Βιέννης. Είναι ειδικευμένος στην δημιουργία επιχειρηματικών μοντέλων υψηλής επίδρασης και βιωσιμότητας. Έχει διατελέσει σύμβουλος της Αυστριακής Κυβέρνησης.

Dr Fabienne Babinsky
Συνιδρύτρια του INEX, κοινωνικός επιχειρηματίας, σύμβουλος για θέματα βιωσιμότητας, κοινωνικός επιστήμον και ερευνήτρια. Στοχεύει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των πιο καινοτόμων εμπειριών μάθησης. Έχει υποστηρίξει οργανισμούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα να αναπτύξουν στρατηγικές βιωσιμότητας και πρακτικές.

Επιμέλεια: 180 Mοίρες

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *